Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Thursday, January 12, 2012

Å kaffe eller ikke kaffe....

I dag var vi søstrene sisters fryktelig fornøyde med oss selv. Vi var kjempeopptatt av å IKKE komme for sent. Denne dagen skulle IKKE Vegard bli stående og vente på oss mens klokka tikka og gikk. Og tro det eller ei: 2 minutter før avtalt, troppet vi opp på Presterød skole, klare til å treffe Vegard. Problemet var bare at det ikke var Presterød vi skulle til, men derimot Ringshaug. Full krise IGJEN!!! Vi er bare så HÅPLØSE!!!!!!
Stakkars Vegard.
Men da er det bra at Tønsberg er full av flinke kulturkontakt-lærere og kultur-verter som tar i et tak, rigger og bærer og ordner opp når vi dummer oss ut. Dagens applaus går til de flinke ungene som hjelper oss både før og etter forestillingene. Dere er helt supre!!!!!

Klapp, klapp, klapp!!!!!

Her står Ingrid og jeg og skifter og kler på oss, mens barna og Vegard bærer ut i bilen!!!

Gjennomgangstonen i dag, har egentlig vært at folk bare har stilt så inmari opp for oss, enda vi egentlig ikke har tenkt at det var så veldig nødvendig.
På Sandeåsen skole, var det et helt arsenal av folk som vimsa rundt for at vi skulle ha det bra.
Bak Vegard kan dere se to damer som er i full sving med å ordne kaffe til oss, mens en hel gjeng med andre folk finner frukt.
Ikke skjønner jeg hva det var med oss som gjorde at de tenkte at det var viktig at de fikk gitt oss en kaffe kopp. Vi satt jo bare i sofaen, glade og fornøyde som vi pleier, på dette bildet kan dere se at det var ikke noe uvanlig med oss som skulle tilsi at det var nødvendig at vi fikk oss litt kaffe:
Men det er klart, vi blir jo alltid glad for en kopp kaffe, så selv om det ikke er noe særlig forskjell på oss før og etter kaffe, blir vi jo takknemlig når folk tar seg bryet og varter oss opp.

I dag på den siste konserten opplevde vi noe som vi aldri har opplevd før, enda vi har hatt over 100 konserter i den kulturelle skolesekken. Vi ble bedt om å ta et ekstranummer!!! Og vi ble så paffe at vi bare tralla litt mer på den siste sangen vår før vi fniste oss ut i garderoben igjen. Moro.
Dagens quiz: Hva heter ukulelen på bildet?
Både riktig og fantasifulle svar blir med i trekningen av Reddarenes store premie: få bli med oss på kombinert julebordfest og feiring av turnéslutt. Denne festen finner sted på LOSEN i Larkollen fredag 20. januar. Bli med i konkurransen, vinnere blir kunngjort i slutten av neste uke!!!

Dagens kaffeglade Reddhareskribent: Kristine

2 comments:

  1. La meg tippe...........Geirulf??????

    ReplyDelete
  2. Ikke lett å sjule at Kristine er glad i kaffe, nei..

    Ukulelenavn kan jo være så mangt. Her kommer noen forslag fra meg:
    UkuLene
    UkuLeo
    Ukulander
    Ukurant
    Ukuruke
    Herman
    Karsten
    Franz
    Bodil
    Tiril
    Rigmor

    Men egentlig tror jeg den heter UkuLise eller UkuLilleLulu, hvis man tar utgangspunkt i facebookbilder...

    ReplyDelete