Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Wednesday, January 5, 2011

Hvor er Vegard?

Nytt år, nye muligheter, ny forestilling, nye kostymer, nye elever... Men hvor er Vegard?
Det skjedde vel ikke bare EN gang at vi snudde oss for å prate med Vegard, men tro det eller ei- han var faktisk ikke der.. Er det på grensa til nesten litt frekt av han?

Og dette er alt vi har med av utstyr. 
Vi må stadig vekk stoppe for å le og ta bilder av det. Tenk å ha med så lite. :)
Hmm... Skal bli spennende å se om vi klarer oss på egenhånd. Heldigvis er det Larvik og ikke Oslo som søstrene skal spinne rundt i. Fra den ene skolen til den andre- alle 5.klasser skal få oppleve å være "Skuespiller for en dag", som vi har valgt å kalle den. 


Kristine (som Tor) tar seg en pust i bakken. 
Det tar på å leite etter Mjølner en hel dag.

Idag var første dag da dette nye konseptet skulle settes ut i verden, og vi var meget spente på resultatet. Men dere- det er bare å reise seg høytidelig, ta av lua, synge Ja, vi elsker( for de av dere som har tilgang til korps, så benytt gjerne det også) og avslutte med en rungende applaus!! Opplegget gikk knirkefritt og fikk knallgode tilbakemeldinger fra både lærere og elever. Og ikke minst- VI hadde det utrolig morsomt sammen med 5. klassingene. Det er utrolig hva de kan få til på så kort tid. :) Vi gleder oss til fortsettelsen.

Denne runden har vi altså nye kostymer. Et av våre diskré kostymer er en diger fjærham (les hønekostyme fra Teatromuser forestillingen vår: "Frustrert som oss") Det er ikke Hønan Agda-hønedrakta mi som ble den utvalgte, dessverre. Tar altfor lang tid å få på seg det kostymet.. Så jeg har måtte låne Hønemordrakta til Anniken, og den er superlett å ta av og på... MEN......Den røyter jo litt da...Noe vi absolutt ser på som en STOR fordel ettersom vi nå kan legge igjen visittkort på hver skole vi besøker. Det skal bli aldeles festlig å se hvilke mange rare steder vi klarer å sniklegge igjen ei fjør på denne turnéen. Vi GLEDER oss! Og kanskje blir det en quiz ut av dette også? Målet er å finne ut om ei fjør virkelig kan bli til ti høns? Regner med vi hører det på nyhetene i såfall..

Vi starta mildt:
La igjen fjær på golvet denne første dagen:


Dagens reddharesøsterskribent: Ingrid

2 comments:

  1. Det er godt å se at dere er i gang igjen! Selv om det ser ut til å bli altfor lite mannlige innspill denne gangen..

    Lykke til!

    ReplyDelete
  2. Først vil jeg svare på spørsmålet dere stiller i overskriften. Jeg er her!
    Det var hyggelig å høre at dette også var en suksess! Men kanskje enda hyggeligere at Torstein er med og kommenterer:-)
    Jeg fant fram lua i dag, tok den av og sang Ja vi elsker akkompagnert av orkesterlyd på keyboardet. Avsluttet selvfølgelig med en rungende applaus!
    Hilsen Vegard

    ReplyDelete