Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Monday, January 17, 2011

Fra frydefull fredag til klatremusmandag

Fredagen fikk vi oss jammen en overraskelse. Vi skulle starte dagen med å kjøre opplegget vårt med 8 elever fra en spesialskole. Og vi må innrømme at vi var litt spente på om det ville passe også denne målgruppen. Gleden var stor da vi ganske så tidlig oppdaget at passe- det gjorde det virkelig. Vi hadde det kjempegøy sammen med disse elvene som virkelig ga alt og som viste seg å være både flinke og ivrige skuespillere. De voksne slapp heller ikke unna og de gjorde en aldeles flott skuespillerinnsats de også. Dette var virkelig en flott erfaring og vi ble litt rørt av disse herlige elevene.
Denne fredagen tilbragte vi forøvrig i tidenes grønneste gymsal, noe som fortjente å bli foreviget i et bilde:
I pausen tar vi alltid sit ups. Pust i bakken tar vi oss ikke tid til.
(okey da.. Så var det en pust i bakken, men det kunne jo like gjerne vært sit ups..!)

Her på denne skolen hadde de festlige beskjeder på veggene. Denne syns jeg var fin:
Det er nok den første skolen vi har vært på der utstyret er så ustyrlig og rampete at det må settes skikkelig på plass. Kjipt med sånt utstyr som aldri hører etter altså...!

En annen beskjed jeg la merke til var denne:
Hah!!! Som om ikke sånne tau har masse knuter på seg i utgangspunktet!!!
FreDagens fjør dro rett og slett en Forrest Gump. På vei inn hoppet den ut av bagen og fløy bortover skoleplassen. Tenk så langt den kan ha kommet nå! Derfor er det i grunn bare for alle dere lesere å følge spent med ut av vinduet, for den kan jo dukke opp HVOR SOM HELST, når som helst!! :D

Syns det var på tide med et riggebildet igjen. SE så mye vi har med oss når vi reiser rundt.:

Så over til dagen idag. Eller kan vi hoppe over den? Mandag er mandag, ferdig med det. Det er og blir tungt å blomstre til tusen en mandagsmorgen.. Men for all del- vi kom oss da fint gjennom det allikevel altså. Og både lærere og elever var storfornøyde, så da sier vi det sånn. Imorra er det jo lillefredag, så da tenker jeg alt går fjærlett som bare det!
Personlig var dagens høydepunkt å klatre opp i klatreveggen for å gjemme fjøra. Spesielt spennende var det å gjøre det mens vaktmesteren stod der, men uten at han skulle oppdage den fjørlige hensikten. Så med fjøra godt gjemt i handa, skrøt jeg vilt og uhemmet av veggen mens jeg prøveklatret den. Fjøra kom seg på plass og Kristine skjønte med en gang planen og var strakt på pletten og tilbød seg å ta bilde! Bra teamwork!Vaktmesteren(som forøvrig var veldig koselig) fikk ikke så mye som en liten fjørlig mistanke en gang. Og dermed er det bare å kjøre quiz: Hvor i veggen er fjøra?:
Dagens klatrende Reddharesøsterskribent: Ingrid

1 comment:

  1. Skal det være mulig å se denna fjøra? Her blir det tipping. Jeg tror den er helt øverst til venstre - på den røde klossen der. Bra klatra forresten!

    Og moro med veggbeskjed. :)

    ReplyDelete