Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Sunday, October 16, 2011

Til å stole på

Etter en meget spesiell uke var det duket for siste dag på jobb før helg (og nesten den eneste dagen også). Den yngste reddharen var så syk at hun ikke klarte å stå på beina på torsdag og da passa det jo som hånd i hanske at alle skolene ble stengt pga litt utbytting av brannslokningsapparat... Jaja.. Skal hverken kaste ild på bålet eller fyre mer oppunder det, men heller tenke med et smil på fredagen som ble en flott dag. Alt stemte på scenen- alle tre aktørene var i sitt ess og publikumet var herlig! Så selv om undertegnede- den yngste reddharen- måtte dra rett hjem og legge seg etterpå så kan man virkelig si at vi var tilbake der vi skal være- og vel så det! Heldige oss som har en så gøy jobb! :)
Neste uke satser vi på friske og raske både folk og brannslokningsapparat.
Vi hadde en kuuuul backstage forresten- et helt vassekte sceneteppe der vi kunne rocke mens vi ventet på å starte. Og vi kunne t.o.m. rocke der to ganger for vi slapp å bytte skolen denne gangen og kunne svinse gjennom to forestillinger på samme sted med samme rigg! O'lykke!
Det er ikke til å stikke under en stol at vi også denne dagen måtte tenke littegranne på ting vi hadde stjelt dersom vi hadde vært kriminelle. Og siden akkurat DET ikke er til å stikke under en stol, så syns jeg at det kunne vært på sin plass å sjekke at nettopp tingene vi tar- KAN stikkes under en stol.
Da får vi jo også bevist at vi er til å stole på selv om vi leker litt med disse småkriminelle ideene våre.
Så vi starter med den første:
En egen kulturverteske. Denne skolen hadde nemlig en fantastisk mottakelse med små, søte elevverter som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. De ordnet og hjalp til og serverte kaffe og te og var veldig flinke. Og orden hadde de i sakene t.o.m. og her ser vi bevis på det. Så det store spørsmålet er:
Kan den stikkes under en stol?
*Trommevirvler*
JA! :) Det kan den! Sånn flaks! Da ble det jo enda mer fristende å ønske seg en sånn(les stjele)
Så fant vi også en videokanonfjernkontroll helt lik vår egen, og det hadde jo vært praktisk og hatt to. Så den havna helt klart på ønskelista over stjeleting den også...

Så var det stolen da. La oss teste denne også:
Har'ru sett på makan! (ja, forsåvidt ligger det jo en makan i utstyrsbagen vår da...)
Den gled rett under stolen den også og bestod testen med glans. Moro!

Da syns jeg det var på sin plass å legge ved et riggebilde ettersom Vegard rigger så fort her at det faktisk syns på bildet! Utenom det er det intet nytt under stolen (for den mottakeren som ligger under stolen på dette bildet er ikke ny..)
Men la oss nå ikke glemme dagens quiz:
Hva på denne kaffekannen er en oppfølger fra sist gang og dermed løsningen på dagens quiz?
(setter den sånn litt på skrå her så blir det ekstra vanskelig............ ok greit... må vel innrømme at jeg ikke klarte å snu bildet rett vei da, men det ble jo ihvertfall litt vanskelig da, eller hur? :P )

Alle som svarer riktig skal få ønske seg en ting under stolen!

Dagens reddhareskribent:  Ingrid FriskOgRask

2 comments:

  1. Gjenbruk av teip kan vi like. Den kan holde både mikrofoner og kaffe på plass!

    ReplyDelete
  2. Fantastisk morsom foregående quiz (og blogg), det gikk ikke opp for oss hva det kunne være før idag:-)
    Vi skulle ha funnet på noe morsomt å skrive tilbake men finner ikke det akkurat nå

    ReplyDelete