Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Monday, October 10, 2011

Klar-ferdig-gå!

Nå er det bare timer til det hele braker løs og årets turné settes i gang.
Denne gangen skal vi kruse rundt mellom Oslo-skoler i hele 5 uker, og det er ikke til å stikke under en stol at vi er ganske så spente på hvordan det skal bli å holde det gående så lenge. Flaks for oss at vi har en god og underholdende forestilling som vi alle tre liker å framføre. :) Sett på makan til flaks!

Kristine og jeg har jo nå, for ikke mange ukene siden, gjennomført en ukes turné med "Skuespiller for en dag" i Volda, som den observante leser selvfølgelig har fått med seg. Nå blir det å holde tunga rett i munnen og fiske fram rett forestilling til rett tid. I de kommende ukene er det nå "Prøysenstund med Reddharene" som skal få boltre seg rundt i det landstrakte Oslo.. ;)
For at hverken vi eller andre skal få problemer med å skille mellom disse forestillingene våre, kommer her en liten skilnadsoversikt, sånn for sikkerhetskyld:

  • Vi skal IKKE ha på oss disse kostymene, og trenger ikke huske hvor vi har lagt hammeren, eller finne ut hvilken skole vi har glemt igjen hønedrakta på:

Istedet skal vi nå ha på oss bl.a. disse kostymene:
  • Vi kommer ikke til å lade opp på denne måten:


















  • Og kassettspilleren bytter vi ut med ekte vare, nemlig vår kjære Vegard:


  • Og apropos kaffe... Forhåpentligvis kommer vi til å bli servert betraktelig mere kaffe enn vi gjorde i Volda. Der var det nemlig kun på skolen i Austefjorden at vi ble tilbudt denne fantastiske drikken:

Og den snille damen som gav oss denne kaffen var attpåtil bare på besøk på skolen. Men SE så blide vi blir når vi får kaffe!

  • Noe annet jeg tviler på vi kommer til å møte på vår vei, spesielt midt i veibanen i Oslos gater, er disse:

Med mindre vi treffer noen av dette slaget i overført betydning...

  • Heller ikke disse kommer vi vel til å ha hengende rundt oss, annet enn i overført betydning der også:


  • Vi kommer definitivt til å merke forskjellen på mengde utstyr og må tenke minst mulig på hvor lett denne kostymesekken er å bære, når vi nå skal i gang med storrigging av høyeste rang...:


  • Høna må pent holde seg hjemme denne gangen, så noen fjær kommer vi ikke til å etterlate oss. Med mindre vi får ei høne å plukke med en og annen..:


  • Men vi kommer selvfølgelig til å holde øyne og ører åpne for ting vi kunne tenke oss, som de ekte kriminelle kultursekkaktørene vi er... ;) Her er det bare å følge med i spenning! Quiz vil det selvsagt bli, for ikke å snakke om de flotte quizpremiene våre som vi har å skilte med... ;)

Nå skal vi forresten ikke ha noe skilt med da, men det får gå..

Da er det bare å ønske alle lesere hjertelig velkomne til å følge oss på veien! Vi setter stor pris på å ha dere med oss og gleder oss til spennende uker med Reddharene.

Dagens forberedende Reddhareskribent: Ingrid

1 comment:

  1. Og DER er jeg i gang med å lese bloggen deres igjen! Beklager forsinkelsen. Har ikke helt fått det med meg, og facebook deler ikke ting helt som før...
    Skal prøve å følge bedre med nå fremover.

    ReplyDelete