Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Monday, November 15, 2010

Sjåføren fortsetter å ta ordet


Hei alle sammen. 
Denne mandagen startet med et godt utgangspunkt. Begge jentene var allerede i Tigerstaden, så vi var ikke avhengig av at toget var i rute. Likevell oppstod det en liten komplikasjon. Jeg vil ikke nevne noen navn, men den reddharen som hadde ansvar for dagen hadde glemt adresser og telefonnummer til skolene. Dette ordnet hun galant ved å ringe sin husmann som fant fram de nødvendige papirer. Første forestilling gikk fint, med en liten komplikasjon. Den samme reddharen hadde glemt vannflaska som var nødvendig for en sliten hals. Hun fikk heldigvis litt vann av Ingrid så også dette løste seg. Undertegnede har mang en gang vært lykkelig for at ikke denne reddharen har ansvar for utstyr og kabler. Det hadde jo vært iriterende om man alltid manglet en strømkabel en videokanon eller en mikrofon når forestillingen skulle starte. Apporpo utstyr.


Det har vært for lite fokus på utstyr i denne bloggen. Den har vært skrevet av jenter og de skriver som kjent til jenter! 


Men av frykt for å miste alle leserne har jeg valgt å fortelle om utstyret på slutten av bloggen.
Første forestilling gikk fint, men da vi nærmet oss andre skole merket vi at vi hadde vært der før. Sist gang vi spilte der var Torstein Kinn med for å filme. Vi merket med et savnet etter den eminente bassisten, men trøsten var stor da vi kom på at han hadde vunnet årets bloggekonkurransen der premien var og bli med og filme årets forestilling. Vi frydet oss alle over tanken på at Torstein også skulle bli med på tur. Undertegnede gledet seg til å endelig kunne få en skikkelig gutteprat i bilen. Jentene gledet seg også til en høyere prosentandel av det mannlige kjønn med på turen. Ingrid ryddet plass bak i bilen til Torstein. Vi var alle enige om at det å sitte så tett inntil henne burde være en premie god nok i seg selv. Vi kommer ikke til å ta ut barnesete Torstein for Ingrid mener at dere ikke trenger så mye plass! (Du skal få plassen til ukulela Torstein)





Hurra for Torstein som har vunnet bloggekonkurransen. Vi gleder oss til å se deg igjen.


Her er ting vi hadde stjålet om vi var kriminelle.
Denne nissen hadde vært perfekt nå i disse tider.





Denne statuen ser ut som skal til og sjonglere med en terning og en kule.




Her kommer litt teknisk informasjon til gutta! Undertegnede stiller med dette utstyret:
Toyota Carina 97 stasjonsvogn med garmin gps. (plass nok til alt utstyret, tre reddharer og torstein + et barnesete.
JBL Eon srm450 høytalere med innebygde forsterkere (Forgjengeren til disse)
Behringer miksepult som har akkurat tilstrekkelig med kanaler for vår forestilling.
En laptop til video og komp (et usb lydkort). Et casio El-piano som er billig, lett og har utrolig bra pianolyd (til den prisen) En 5 strengers warwick bass som kanskje koster 8 ganger mer enn casio pianoet! To håndholdte mikker. En røde m1 og shure sm58. Vi synes røde låter best, så sm58 ligger klar som reservemikrofon. Stativer til mikrofonen høyttalerne, pianoet og bassen. To bagger med ledninger.
Så må vi ikke glemme en ukulele, blokkfløyte, 5 sjongleringsballer og en lue.
Kristine stiller også med to trådløse mikrofoner og en videokanon med lerret.
Alt dette skal kobles opp og sammen og alle har sine faste oppgaver, så det går i rekordfart.
Trenger dere et anlegg, så vet dere hvor dere kan få tak i det:-)
Vennlig hilsen Vegard

1 comment:

  1. Hurraaaa!!! Jeg vant!! :)
    Det blir jo en fest å få være med på tur. Og ikke bare skal jeg være med, jeg får sitte ved siden av Ingrid - på plassen til ukulela, jeg får en gutteprat med Vegard og jeg får filme årets forestilling!

    Gleder meg!

    ReplyDelete