Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Tuesday, November 9, 2010

Sjåføren har fått ordet.

Endelig får jeg (Vegard) skrive blogg. Pikene er opptatte i kveld og jeg har derfor fått det ærefulle oppdraget. Dette er første gang jeg blogger! Jeg er derfor noe usikker på sjangeren. Men etter noen timer i bilen sammen med pikene har jeg overhørt samtaler om konseptet blogging. Jeg har forstått at det er viktig at mange følger bloggen. Bloggen må legges ut på veggen på facebook! Bloggen må ha en teller med mange besøkende.  Det er viktig at telleren registrerer hver gang man trykker seg inn slik at man kan gå inn mange ganger og dermed påvirker telleren. I skrivende stund viser telleren 940. Det er fint om dere som leser dette trykker noen ganger på F5. På den måten får vi opp antallet og da vil også humøret til pikene stige slik at det blir topp stemning i bilen.


Vi fikk også en teller på reddharenes side, da dette var viktig! Denne telte bare en gang pr. maskin.  F5 ”virket ikke” og antallet besøkende var begredelig, frustrasjonen var stor, klagene var høylytte, men som IT ansvarlig har jeg nå ordnet dette. Om dere vil se et høyt besøksantall så gå inn på www.reddharene.no Det som er et paradoks er jo at det reelle antall besøkende er så lavt at i realiteten får nesten ingen sett det høye besøkstallet som jeg har ordnetL. (Nok om tellere)

Dagen startet fint. Gode kjøreforhold, lite trafikk. Ingrid var på plass til avtalt tid. Kristine kom med toget som var noen minutter forsinket, noe hun ikke kan klandres for! Stemningen var god. Når vi var halvveis til første skole begynte det å bli krise for den ene reddharen. (Jeg vil ikke nevne navn fordi det er litt pinlig for gjeldende) Hun var nemlig så utrolig tissetrengt at hun ikke kunne holde de siste 4 minuttene frem til skolen. Vi var alle redde for et uhell, så vi stoppet på første bensinstasjon. Det er nemlig slik at det ikke var mulig å gå på do på toget etter Drammen stasjon. I gamledager så sto det skilt om at man ikke skulle gjøre sitt fornødne når toget sto på stasjonen, mens nå låste de dodøren for at ikke det skulle bli grisete på skinnegangen ved perrongen. Det var derfor ikke hennes feil at hun ikke hadde fått gått på do!

Vi ankom en fin vestkantskole skole noen minutter etter ønsket tidspunkt, men der var det elevrepresentanter som møtte oss og hjalp til med bæring og rydding. De var flinke, hyggelige, kom med kaffe og trakk opp stemingen, samtidig som vi tok igjen det tapte på forsinket tog og dopause. Forestillingen gikk flott. Barn og voksne sang med og steminga var fin. Vi ble så tett fulgt av elevrepresentantene at vi ikke fikk muligheten til å stjele med oss noe!

Neste skole hadde også pliktoppfyllende og flinke elevrepresentanter. Når de tok spisepause fant vi mange ting vi kunne hatt lyst på.

Ingrid fant en boomblaster som hun kunne tenke seg!

Undertegnede fant en flott banner! Den er trolig laget etter inspirasjon av Harald Eia fra Tazte Priv!
En slik banner hadde vært perfekt og hatt over inngangsdøren hjemme!



Elevrepresentantene sørget for at vi fikk skåler til kaffekoppene. Dette er første gang vi har fått en slik flott oppvarting. Det er utrolig lurt å drikke rett fra skåla når kaffen er varm!


Alt gikk brillefint også denne forestillingen. Vanligvis bærer jeg utstyret til bilen etter siste forestilling mens jentene skifter, men i dag hjalp elevrepresentantene til. Dette førte trolig til at Kristine akkurat rakk et tidligere tog.

Jeg vil avslutte med å rette en stor takk til de hyggelige, flinke og hjelpsomme elevene. 

Når først besøkstallet er så høyt på denne bloggen vil jeg også reklamere for denne siden www.musikktilfilm.no . Eller stemmer det kanskje ikke at det er så mange inn på denne siden? Er det bare Pikene som hvileløst trykker F5 mens de følger med på unkaren og andre realityserier?

Til alle lesere. Ha en strålende kveld, morgen, formiddag, middag eller hva slags tid på døgnet det er for deg akkurat nå! Vennlig hilsen Vegard. 




1 comment:

  1. Var dette din første blogg altså, Vegard? Imponerende!
    Og flott bil må jeg si du har fått deg óg...

    ReplyDelete