Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Tuesday, November 9, 2010

Mandagmorra blues&bossa

Ny uke - nye muligheter til å være redd, for den som bedriver tiden med sånt! :D
I dag starta det jammen i meg litt mandagstrått. Rett og slett fordi det var mandag, Kristine var syk stakkars- og så var det jo mandag- nevnte jeg det? Men til vår store forbauselse og glede var både barna og lærerne veldig fornøyde med forestillingen. Så da hadde vi visst klart å skjule den litt smålabre energien vi serverte på sølvfat (..) Det som var utrolig hyggelig på dagens første forestilling var den fantastiske mottakelsen vi fikk av selveste Ingvild Elgtvedt. (Vokalisten i bandet The Simones, som undertegnede spiller i band med. Voklisten har nå flytta fra Volda til Oslo og jobber som lærer der. Kan for øvrig anbefale denne linken: http://www.myspace.com/simonesmusikk). Hæ??  Snikreklame for The Simones sier dere? Nei, på ingen måte! ;)
Så det vi ønsket å stjele fra denne skolen ble selveste Ingvild det.
Neste skole fikk den yngste reddharen med ett vanvittig mye energi for å kompensere for storesøster sin reduserte form. Så da kom vi jammen i land der også. Og den syke reddharen skal få ros for en meget god gjennomføring til tross for både hosting og hodepine. Det er tøffe reddharen sin det. The show must go on! Og Vegard er frisk som en fisk og like blid selv om han måtte opp med barn kl 03 i natt. For en tapper gjeng!
Kristine spiste egg, i håp om at det skulle hjelpe på formen. Uten skall, slik man skal.
Og sitron, som hun spiste uten en eneste grimase
En fryktelig rar ting som skjedde under første forestilling i dag var at jeg tok meg selv i si: PØH! Det er vel ikke et ord man bruker helt spontant? Sånn bortsett fra hvis man er en tegneseriefigur og har en boble over hodet hvor alt man sier står. Det var sjokkerende å høre seg selv si PØH! Vi reflekterte litt rundt dette i bilen og kom fram til at det er et hysterisk morsomt ord. Bare prøv selv! Svar PØH ved neste anledning så får du se: Kjempemoro. Så det var dagens lille reddhareaktivitetstips, sånn hvis man skal ha det skikkelig artig. J
Vi fant litt vi kunne tenke oss å ta på skole nr.2 også. Litt sånn småtteri. Ting og tang som folk har bruk for. Som disse lyskasterne.
Tau til å klatre i. Lett å ta med. Lett å bruke.
Personlig syns jeg denne ukulelen var veldig fin, men siden den er vår egen er det vel temmelig tåpelig å tenke på å stjele den…
Kristine påpekte at jeg hadde teip i håret og mente det var verdt å ta bilde av. Ja, sa jeg entusiastisk, eller..hvorfor det? Tenkte meg om og skjønte da virkelig ikke poenget med å ta bildet av det. Kristine derimot syns det var veldig gøy, men jeg har bare en ting å si til det:
PØH.
Dagens PØHreddhareskrivbent: Ingrid

1 comment: