Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Sunday, October 31, 2010

Reddharenes fantastiske fredag

Denne dagen fløy elegant opp på en soleklar førsteplass. En nydelig fredag med andre ord. Den både startet og sluttet knallbra- akkurat slik vi likær det.
På den første skolen fikk vi den ære av å holde konsert i selveste Vrimlerommet! For et fantastisk navn på et rom! Sånne navn likær vi godt! J Og det var en skjønn og veloppdragen gjeng som satt som tente lys sammen med sine blide lærere. En solid og positiv overraskelse fikk vi også da vi forlot scenen og var på vei ”backstage” da det plutselig stod en gjeng med lærere rundt hjørnet og klappet! De hadde smuglyttet og var veldig imponerte! Tenk så stas- våre første smuglyttere! Sånt er gøy for reddharer. Og vi ble kjempeglade for tilbakemeldingene fra de deltakende lærerne! Stas når vi blir oppsøkt backstage og overøst med ros! Av en eller merkelig grunn så likær vi det også! ;)
Må forresten legge til at jeg lar være å nevne at Kristine glemte sminkepungen sin på den første skolen slik at vi måtte kjøre tilbake dit etter endt arbeidsdag. Tenkte at siden Kristine sin glemselsliste begynner å bli litt lang så var det greit å ikke nevne dette her.
Skole nr.2 smalt inn på en klar og sikker førsteplass innenfor kategorien: Beste Lunsjrom. Et helt perfekt rom der reddharene virkelig følte seg i sitt rette element! Det var nemlig selveste bilblioteket.

Her var det LITT AV HVERT og nok av ting å stjele! Så da gjorde det ikke noe at vi glemte å finne noe vi kunne tenke oss på den første skolen. (Legg forresten merke til tida- neste forestilling begynner ikke før 12.15 så vi har KJEMPEGOD tid- det likær vi!)
                               
Kristine fikk en ny venn
                                        
Og disse madrassene var like gode å ligge på som de ser ut
                     
Her var det bare å ønske seg kaffe og så- Hokus Bokus så var den der!

Klart man blir blid av sånt
Denne skolen hadde også tidenes søteste og minste kulturkontaktmedhjelpere. 4 skjønne gutter fra 1.klasse løp rundt og hentet madrasser og benker og hjalp til etter ordre fra kulturkontakten. De var så herlige! Og ekstra gøy var det når kulturkontakten brukte guttene til å måle hvor mange 1.klassinger som gikk på mattene og benkene. ”Hvor mange 1.klassinger går det på en benk?”,spurte han guttene og VIPS så satt de side om side om benkene. ”Hvor mange 1.klassinger går det på de blå mattene?”,spurte han igjen og VIPS så satt det 4 gutter side om side på en blå matte. Det er de lydigste 1.klassingene jeg noen gang har sett.
Og så var det selve konserten da! FOR NOEN FANTASTISKE 1. OG 2.KLASSINGER!!! SOM DE KUNNE SYNGE!!! Her var det virkelig en sangglad gjeng som kunne ALLE versene på ALLE sangene! Det er I HVERT FALL noe Reddharene likær veldig!!! Så her var det rett opp på en 1.plass i kategorien: Beste Skole! Blir spennende å se om noen klarer å toppe dette! Må også få berømme de herlige og engasjerte lærerne som i tillegg til sin nydelige positiv energi også var flinke til å sitte mellom elevene og hadde full kontroll. Med en så engasjert og sangglad gjeng gjorde det ingen verdens ting at det var gym vegg i vegg med oss, enda vi var bittelitt redd for at det kunne ødelegge for oss. (eller dvs- de to andre var redd for det, jeg er jo ikke redd for NOE!! J )
Dagens reddharequizzzzzz:
Hva slags fugl er dette bakenden til?

Vinneren blir beæret med en fjær i hatten J 
Dagens uredde reddhareskribent: Ingrid

3 comments:

  1. Hmmm...er nok ingen fugleekspert, men jeg prøver meg på tiur!

    ReplyDelete
  2. Jeg ble også i godt humør av å lese om en slik fredag.

    ReplyDelete