Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Thursday, October 28, 2010

En sangglad dag

Altså- misforstå oss rett- ALLE dagene våre er jo sangglade. Det er bare sånn at enkelte dager sniker det seg inn ekstra mange ekstraordinære innslag- i BILEN såklart! J Etter en meget presis entre av begge søstrene Hesjadalen og den supermodige sjåføren Vegardo, kan vi ikke annet enn å si at stemninga virkelig var på topp i bilen i dag! Endelig friske og ikke minst raske alle tre, og på vei til første skole var vi innom ganske så mange sketsjer og bl.a. disse sangene:
- Jadasåneidasåjadsåneidaså  - jadasåneidasåjadasånei (oppvarming)
- Rolling on the river
   (men ikke si DET til noen..)
-  ”Vi er fotballaget Bjølsen
    Etter kampen smaker pølsen”
- Manamana

Det er vel også verdt å nevne at undertegnede gikk på en aldri så liten OD-smell i dag før bilturen… Etter en særdeles musikalsk og lystig ankomst på Oslo S, viste det seg at det vrimlet med stakkars OD-arbeidere som febrilsk prøvde å selge boller til inntekt for OD. Tenkte jeg skulle trå til litt, da vet du. Kline til med 3 boller – en til hver av reddharene. Så viser det seg jammen at jeg klarer å velge de tørreste av alle OD-bollene, som i tillegg viste seg å være rundstykker… Jaja! Men tanken var god- og heldigvis er det jo den som teller. Så full tank ble det ihvertfall..! Og hva er vel OD-dagen uten en real OD-smell?
Når det gjelder dagens forestillinger kan vi ikke annet si enn at det var en riktig så trivelig dag. J
Herlige unger og flinke lærere som satte seg blant barna og hadde stålkontroll hele veien! Da er det ekstra hyggelig å være Reddharene! J
Jaggu fant vi ting å stjele i dag også. På den første skolen var det den røde ”balja” (som Kristine så fint kalte den)som utmerka seg. Det ble en skikkelig slager for samtlige av reddharene ettersom den kunne brukes til både den ene og til den andre og til den tredje.
Kristine hylte frydefullt over vippeeffektene

Ingrid tenkte med en gang på været i Volda og så en potensiell regnhatt, med plass til flere

Vegard fant fram afrikaneren i seg og øynet umiddelbart muligheten for å bære ting (utstyr kanskje?) på hodet.

På den andre skolen var det heller ingen tvil:
Det ultimale kombimålet! Alt-i-ett! Klatrestativ, basketballkurv og fotballmål i ett og samme stativ!!! (tror denne keeperen følger med pakka også)

Vegard fikk en luksusstol som pianokrakk. Så fin stol har han aldri fått før. Se så glad han er!

Og det er vel ingen som kan gå forbi et ROSA piano uten å vurdere og stjele det...?
I dag tenkte jeg også at det er på tide å dokumentere litt fra backstageskiftinga. Det har seg nemlig slik at når den yngste reddharen er ferdig med å skifte og har samlet sammen alle tingene sine, så er fortsatt ikke den eldste reddharen ferdig med å skifte enda. Og selv om den yngste reddharen har samlet sammen alle tingene sine, så ser det fortsatt like rotete ut...
Før den yngste reddharen forlater åstedet

Etter den yngste reddharen har forlatt åstedet

Dagens vanskelige reddharebloggoppgavequizzzz til den oppmerksomme leser:
Finn forskjellen på de to siste bildene.
Vinneren blir beæret med:  en biltur sammen med reddharene! J
Dagens sangglade og endelig feberfrie reddhareskribent:  Ingrid

4 comments:

  1. Den åpenbare forskjellen er jo at fargeklatten av en sekk har forlatt åstedet på det andre bildet.

    Ellers stusser jeg litt over at den gjenværende reddharen har på seg to sko på det første bildet. På det andre bildet, som visstnok skal være tatt senere, er hun i ferd med å ta på seg den ene skoen. Men det ser da ikke ut til at hun har skiftet noe som helst!

    ReplyDelete
  2. Torstein!! Du er den soleklare vinner!!!! :D :D
    Og nå skjønner du sikkert hvorfor det tar så lang tid... Ho tar AV seg skoen igjen...! *sukk*
    ;)
    Bare å glede seg til kjøretur da. Det har du jo vært med på før ;)

    ReplyDelete
  3. Er det sant?!! VANT JEG??!! Jippiiiii!!!
    Ha en fortsatt god tur(né).

    ReplyDelete
  4. Jeg gleder meg til du skal innkassere premien, Torstein!! Hold av tirsdag 16. november, sånn i ett-tida!!!

    ReplyDelete