Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Tuesday, October 19, 2010

Årets første gymsalkonsert!

Når man er på turné med skolesekken, er det ikke måte på hvor mange ulike lokaler man får sett. Vi har hatt konsert i mange samlingsrom, aulaer, musikkrom, foajéer og gymsaler. I dag hadde vi årets første gymsalkonsert.
Sånn starter en helt vanlig dag for oss.Vi drikker kaffe og venter på at noen skal vise oss vei til rommet vi skal spille i, så vi kan få starta riggingen.
Noen ganger går det på hengende håret. I dag klarte vi såvidt å kjøre en lydtest før ungene strømma inn i lokalet. Skiftingen gjorde vi unna bak en gardin. Og det er lett å bli glad for små ting. I dag var funnet av et speil dagens høydepunkt!
Dagens første forestilling var vi veldig fornøyd med. Ungene var helt skjønne, og det var de voksne også. En liten tass satt og kunne absolutt alle tekstene. DET er gutten sin, det!!!

Noen har mindre ører enn andre. Og noen må teipe myggen sin så godt på at den nesten ikke er mulig å få av igjen. Og når man først sitter i en bil med mygg på, kan man likegodt øve seg på Bårdarsmilet!
Vår aller beste turnévenn i hele verden er denne lille rakkeren her. Miss GPS er helt uvurderlig for å finne frem i storbyen. Den har også avverget mye dårlig stemning i bilen. Tør ikke tenke på hvordan morgenen ville artet seg hvis en av oss i tillegg til å drikke kaffe og fjase OGSÅ skulle lest kart!!
Vegard ville nok mest sannsynlig vært yrkessjåfør hvis han ikke hadde hatt lærerutdannelse. Derfor er det han som kjører bilen, mens søstrene febrilsk prøver å lære seg opp og ned og sør og nord i hovedstaden. Vi begynner å bli ganske flinke nå.
Dagens lunch inntas her i årets første gymsal. Det er noe eget ved å sitte på en matte midt blant ledninger og spise matpakka si. Dagens medbragte var det forresten klasse over!

Dagens fangst på "ting vi kunne stjært hvis vi var kriminelle", var vel først og fremst scenenteppet i denne gymsalen. Vegard fant noen baller han mente var fine.
På det første spillstedet vårt, fant vi ikke noe annet enn disse flaggene.
Bedre enn ikkeno! I morra skal vi hvile på laubærene, men på torsdag er det nye skoler, nye barn, og ny Prøysenstund med Reddharene.

Dagens Reddhareskribent: Kristine







2 comments:

  1. Så hyggelig blogg du skriver Kristine.
    Vi har en perfekt jobb. Får spilt for forventningsfulle unger, drukket kaffe, kjørt bil, truffet mange hyggelige lærere, vært på flere spennende "skolebackstageområder", pg skekket ut hvilken skolekrets vi skal flytte til når den tiden kommer.
    Hilsen Vegard

    ReplyDelete
  2. veldig bra! Morsomme bilder også, nesten som å lese tegneserie fra virekeligheten! Lykke til videre! Kanskje vi ses?

    ReplyDelete