Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Tuesday, October 26, 2010

Feberhet start på dagen

Tirsdag 26. oktober:
I dag var det igrunn bare en av Reddharene som var helt i slaget. Og det var hun som hadde stått opp kl. 05.15. De to andre var både feberhete og snufsete, men: the show must go on!! Og med denne starten på dagen, ble de ganske fort mye friskere:
En av de mest varierte og utfordrende rigge-oppgavene er å finne strøm hver dag. I dag ble strømfinningen kombinert med litt morgengymnastikk. Men vaktmesteren var ikke helt fornøyd med strømfinningen, så han kom drassende med flere kilometer med skjøteledning og henta strøm et helt annet sted. Da demret det plutselig for denne Reddharen: dette hadde vi opplevd før, og på akkurat det samme stedet. Vegard husket umiddelbart i detalj akkurat hvor vi skulle gå inn og hvordan vi skulle parkere bilen, jammen rart hvordan disse hjernene våre er forskjellig bygd opp!! Jeg brukte ca en halvtime på i det hele tatt å huske at vi hadde vært på det stedet før....
Noen skoler har egne elevkulturkontakter. De kommer og hjelper til med både det ene og det andre, på dagens første skole var oppgaven å bære matter!
Selv om det bare var en Reddhare som virket helt til å begynne med idag, kom vi oss fint igjennom den første konserten. Og backstage hadde både do, speil og morsomme ting å stjæle!


Ingrid ville gjerne ha med seg dette treet hjem!

Neste stopp var Trosterud skole. Der møtte vi de hittil stilleste barna. De var så stille da de kom inn at vi lurte på om de var der. Men det var de!!!
I dag har ungene vært veldig flinke til å synge med! Virkelig øvd seg litt på forhånd! Pluss i boka til lærerne. Veldig morsomt når ungene kan teksten!

Dette ville vi ha med oss hjem fra Trosterud: gammelt orgel med gøye rytmeknapper, og lampe som kan brukes som mikrofon.
Får håpe alle reddharene er friske og fine imorra. Lurer på om herr antibac må børstes støv av igjen, kanskje det hjelper?

Dagens friske solstråleskribent: Kristine



1 comment:

  1. Jeg skjønner at helga har tatt på for flere av medlemmene i ensemblet? På fredag var man jo så fornøyd med at alle var umåtelig friske - selv uten antibac. Det er nok best dere holder dere i gang med spilling daglig!

    ReplyDelete