Reddharene:

REDDHARENE er en gruppe som består av Vegard Øyen, Ingrid Hesjadalen og Kristine Hesjadalen. Sammen har vi laget forestillingen "Prøysenstund med Reddharene". Vi har vært et fast tilbud i den kulturelle skolesekken i Oslo siden høsten 2008. Forestillingen spilles for 1. og 2.-klassinger. I denne bloggen prøver vi å vise hvordan livet er for en Reddhare på turné. Innimellom skriver vi også litt om andre prosjekter vi holder på med.

Sunday, October 31, 2010

Reddharene gjør modige ting!

Selv om det er lørdag, og skolene er stengt, hviler ikke Reddharene på laubærene! Å, nei da! Reddharene har også andre prosjekter på gang enn skolesekken. I helga var vi i Kragerø med vår allsangkveld. Konseptet er litt annerledes enn bare syng og trall. Vi kjører konkurranse med publikum og fokuserer på koslighet. Innimellom er det bare konsert, og publikum kan slappe av og lytte.
MEN Reddharene gjør ikke dette helt alene! Vi har med oss den superflinke og modige pianisten Lars Andreas Aspesæter på laget. Vegard spiller bass, og søstrene tuller og tøyser og synger seg gjennom kvelden.

Her er vi på vei til lysdsjekk på stopp en halv i Kragerø.
Da vi startet konserten, var det ikke så veldig fullt, men stemningen tok seg opp etterhvert, inn trillet det med folk, og da vi nærmet oss slutten, var det mange folk som hoppet og spratt foran scenen og lagde liv og røre. Det var faktisk så livlig at videokanonen vår nesten ble hoppet i tusen knas. Lag A vant fordi snille Per Christian beskyttet videokanonen med livet som innsats. En stor takk til ham!



For en som er vant til Kragerø om sommeren, var det jo en festlig opplevelse å se Kragerø by night om vinteren også. Folk spytter jo ikke akkurat i glasset! Og da vi fortsatte spillingen utover kvelden (med videokanonen plassert OPPÅ scenen), hoppet folk rundt og sang med.Vi hadde i hvertfalle en inmari morsom kveld!!!
Høydepunktet var vel kanskje da vi skulle hjem til "hotellet", nemlig hjemme hos foreldrene til Vegard. (som vartet oss opp etter alle kunstens regler: tusen takk, Ingvar og Marit, dere er fantastiske!) Da klarte Ingrid å lure guttene til å ha kappgangkonkurranse opp en kjempebratt bakke. Veldig dårlig gjort, de sprengte seg jo fullstendig begge to. Lars Andreas vant (GRATULERER!), til Vegards store sorg. Jeg vil også gjerne gratulere Ingrid, som klarer å få gutta med på sånne konkurranser.
Men det beviser jo faktisk det vi har bygget hele allsangkvelden vår rundt: konkurranseinstinktet er utrolig sterkt hos oss mennesker. Og det er helt utrolig hva folk finner på bare for å vinne!!! Nå har vi hatt allsangkveld flere steder, og hver gang blir vi like overrasket over engasjementet til folk!
Dette er et konsept som vi gjerne gjør mer av! Ingenting er som en gjeng med gøyale publikummere!!! (det er bare å si ifra, så kommer vi!)
Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!!!


Reddhareskribent: Kristine




No comments:

Post a Comment